--- Opvang van 0 tot 3 jaar ---

Wij zijn open van 7 uur tot 18 uur.  Kindjes mogen tussen deze uren op elk moment gebracht en afgehaald worden.

 

In december geven wij steeds onze sluitingsdagen door voor het gehele volgende jaar.  Dit zijn ongeveer 10 feestdagen en 25 verlofdagen.

 

Wij werken met een maandelijkse vaste prijs, gebaseerd op 8 weken per jaar die niet betaald moeten worden.  Wanneer je kindje ziek is, krijg je een deel van het betaalde bedrag terug.  Voor de juiste prijsberekening mag je ons steeds contacteren.  Voor ouders in het onderwijs waarbij het kindje niet in juli en augustus komt, geldt een andere berekening.

 

Snuffel bezit een vergunning van Kind en Gezin, wat wil zeggen dat we aan strenge kwaliteitsnormen voldoen, maar waardoor ouders ook fiscaal 11,20€ per opvangdag kunnen inbrengen bij de belastingsaangifte.

 

Nieuwtjes en foto's van de opvang 'in actie' vind je terug op onze facebookpagina.  Ouders moeten hier vooraf wel of geen toestemming voor geven.

 

Wil je graag meer uitgebreide info over onze visie of werking (prijzen, wennen, dagverloop, ziekte, wat meebrengen, wat inbegrepen, verdere afspraken,...) aarzel dan niet om ons te contacteren.  We sturen je een uitgebreide infomap door of nodigen je graag uit voor een eerste kennismaking.